Апартамент в "Надежда 4" + виртуален интериорен дизайн

АПАРТАМЕНТ В „НАДЕЖДА 4“ + ВИРТУАЛЕН ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ОТ BROKER360

Broker360 има специално предложение за вас! Продължавайте да четете, а ние ще ви разкрием какво е то.

Помните ли нашата статия за „Надежда 4“? В нея ви разказахме за всички важни аспекти, които може би имате предвид при избора на недвижими имоти. Разгледахме отблизо разположението на квартала, какъв градски транспорт преминава през него, както и добре ли е обслужено образованието там. Поставихме акценти върху въздуха, разгледахме цялостно архитектурата в „Надежда 4“ и проследихме какви търговски обекти има на територията на квартала. Не на последно място обърнахме внимание на сигурността и здравето и на функциониращите здравни заведения в квартала. Ние от Broker360 знаем, че когато търсите недвижими имоти, вие вече имате в ума си точни изисквания и за всеки от вас приоритетните неща са различни. За едни локацията може да бъде най-важна, а за други –цената, трети пък искат да изградят семейства и затова за тях от съществена важност е в района да има детски градини и училища. Ето защо ние искаме да ви разказваме за всичко, за да можете вие да направите вашия мотивиран и информиран избор.

Апартамент в "Надежда 4" + виртуален интериорен дизайн

Апартамент в „Надежда 4“ + виртуален интериорен дизайн

„НАДЕЖДА 4“

Нека си припомним – „Надежда 4“ е част от големия комплекс „Надежда“, разположен в северозападната част на София. Кварталът граничи с ж.к. „Връбница“, ж.к. „Надежда 2“ и ж.к. „Свобода“. На територията на „Надежда 4“ се намира метростанция „Бели Дунав“ – най-използвана линия на градския транспорт, с която можете да достигнете до централните части на града за по-малко от 15 минути.  През квартала преминават още автобусните линии №83, 85, 86, 87, 108, 285, трамвайна линия №6 и маршрутни таксита №5, 7, 8, 9, 22, 31. На територията на квартала функционират 2 детски градини и 1 училище. Въздухът е замърсен в сравнителна степен, което е типично за столицата. В „Надежда 4“ преобладават панелните блокове. Що се отнася до търговски вериги, там преобладават малките квартални магазинчета, от които можете да намерите почти всичко, което търсите, а в близост се намира и супермаркет „Билла“. В района е ситуирана и небезизвестната Пета градска болница, а малки лечебни и зооцентрове не липсват, така че здравето ви е в добри ръце. „Надежда 4“ е сравнително икономичен квартал, а имотите там са на достъпни цени, което го прави предпочитан за все повече жители на столицата.

За повече информация прочетете нашата статия за „Надежда 4“ тук.

Апартамент в "Надежда 4" + виртуален интериорен дизайн

Апартамент в „Надежда 4“ + виртуален интериорен дизайн

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

А сега нека ви представим и едно наше предложение – двустаен апартамент с обща площ от 70,25 кв.м., разположен на територията на квартал „Надежда 4“. Към имота има и обособено мазе с площ 8,43 кв.м. Точният адрес на жилището е София, ж.к. „Надежда 4“, бл. 429, вх. Б, ет. 2. Имотът се намира в непосредствена близост до метростанция „Бели Дунав“, до гореспоменатия супермаркет „Билла“ и бул. „Ломско шосе“, който е един от големите булеварди, улесняващи ви значително в транспортно отношение. Общите части на сградата са винаги поддръжани и чисти. Жилището е непреходно с изложения север/юг. Апартаментът е обзаведен и обслужен с PVC дограма, латексови стени и таван и ламиниран паркет. Имотът разполага с 2 балкона, единият от които е остъклен.

Ако имате желание да погледнете отблизо апартамента и да научите повече информация за него, разгледайте нашата оферта с виртуална обиколка тук.

В бонус при закупуване на апаратмента вие получавате подарък – виртуален интериорен дизайн от Broker360! Възползвайте се от нашето предложение. Ние сме насреща, за да ви съдействаме.

Апартамент в "Надежда 4" + виртуален интериорен дизайн
Апартамент в „Надежда 4“ + виртуален интериорен дизайн

Прочетете още:

ТЕНДЕНЦИИ В ПАЗАРА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

НА ТЪРГ – КЪЩАТА НА ЯВОРОВ В СОФИЯ

Разгледайте и други наши оферти тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *