РЕАЛИСТИЧНИЯТ (П)ОГЛЕД С BROKER360

Търсите да закупите недвижими имоти или искате да продадете своите? Отдавате под наем или искате да наемете? Вече има много по-лесна, иновативна и достъпна възможност всичко това да случи по най-ефективния за вас начин. Тази статия ще ви запознае отблизо с тази възможност – BROKER360. Ако искате да научите повече, продължавайте да четете!

КАКВО Е BROKER360?

BROKER360 е стандарт на работа, съчетаващ най-съвременните технологии и етични практики за осъществяване на сделки с недвижими имоти. Основната идея на екипа, стоящ зад BROKER360, е малксимално да улесни всички сделки с недвижими имоти, предоставяйки на клиентите си един продукт от ново поколение. Това, което отличава BROKER360, e основно отношението към процеса по сключване на сделки с недвижими имоти. BROKER360 спестява на клиентите си време, усилия, енергия и разходи. В процеса на оптимизация на сделките с недвижими имоти гарантирa:

– маркетинг и web комуникация;

– обективно и впечатляващо представяне на всеки имот, отговарящо 100% на моментното му състояние. Представянето включва:

+ виртуален оглед с вградени точно местоположение, адрес и данни за района, визуализирани от дрон;

+ 3D разпределение, изложение, документация, обзавеждане, цена, разходи по сделките с недвижими имоти;

– оптимизация на физически огледи съобразно свободното време на клиента, с цел по-удобно привеждане на обекта в добър търговски вид, управление на време, създаване на конкурентна среда;

– предотвратяване на конфликт на интереси при  работа само с една от страните при реализация на сделки с недвижими имоти.

Broker360
Broker360

КЛИЕНТИТЕ

BROKER360 защитава интересите на своите доверени клиенти за сделки с недвижими имоти, като спазва Европейския стнадарт при операции с недвижима собственост  EN 15733 „Услуги от агентите за недвижима собственост – изисквания към услугите на агентите за недвижима собственост“. Екипът счита, че всеки европейски гражданин заслужава европейско ниво на обслужване. Стандартите им изискват 100% честност относно сделките с недвижими имоти дори и когато това, което ще чуете, няма да ви хареса.

BROKER360 договаря отношенията с клиентите си индивидуално, като ценообразуването е базирано на обема дейности, които екипът ще реализира при обслужване на интересите ви.

              С BROKER360 можете да поръчате и индивидуални услуги в зависимост от потренбостите си, например:

– Маркетингова и рекламна стратегия чрез VR/360° технология;

– Определяне пазарната стойност на имотите;

– Анализ на имоти;

– Оценка на риска апри покупко-продажба на имоти;

– Пазарно проучване;

– Правен анализ;

– Водене на преговори;

– Изготвяне на предварителен договор и окончателен договор – нотариален акт.

Broker360
Broker360

КАК РАБОТИ BROKER360?

              Когато говорим за недвижими имоти, поставяме приоритет на най-важните характеристики –  местоположението и разпределението. Те ни дават информация за всички удобства и предимства, които недвижимите имоти могат да ни предоставят.

              Затова за екипа на BROKER360 е важно да посрещне потребностите на клиентите си, като им даде 100% обективна визуална информация за недвижимите имоти в 360°. Така с виртуаления оглед вие пестите повече от 70% от времето за запознаване с имота.

              Ефективно, съобразено с приоритетите на клиентите, иновативно, обективно – ето така работи BROKER360.

Ако искате да научите повече за всичко, с което BROKER360 може да ви помогне както при покупката и продажбата, така и при отдаването и наемането на недвижими имоти, прочетете и нашата втора статия тук.

Разгледайте как работи един виртуален оглед тук

Broker360
Broker360

Погледнете още:

АПАРТАМЕНТ В „НАДЕЖДА 4“ + ВИРТУАЛЕН ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН ОТ BROKER360

АПАРТАМЕНТИ – „СВЕТА ТРОИЦА“

КЪЩИ: ЛЮБОПИТНАТА ИСТОРИЯ ЧАСТ 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *