BROKER360 – КАК ТОЙ РАБОТИ ВЪВ ВАША ПОЛЗА?

В предишната статия ви разказахме за стандарта BROKER360 и за целите и идеите на екипа, който го формира. В този текст ще научите по-подробно с какво BROKER360 може да ви бъде от полза и как по-лесно да купувате, продавате, наемате или отдавате недвижими имоти. Продължавате да четете!

broker360
broker360

ПРОДАЙ С VR

Виртуалната реалност е иновативна възможност да предлагате имоти по-лесно, бързо и удобно. Чрез платформата BROKER360 (линк към сайта) вие можете да представите имота си чрез 360° виртуален оглед с помощта на технологията на виртуалната реалност. Екипът на BROKER360 ще изработи за вас цялостна концепция, чрез която се сдобивате с Клас А представяне на собствеността, съобразено с най-новото технологично развитие и навлизането на виртуалната реалност в сферата на недвижимото имущество.

Вижте как може да изглежда вашата офертата: https://broker360.bg/offers

BROKER360 И ПРОДАЖБАТА НА НЕДВИЖИМА СОБСТВЕНОСТ

За повечето хора недвижимата собственост е най-ценният актив, който притежават. Екипът на BROKER360 знае колко важно е това и има изградено know-how за продажба на имоти, което гарантира на 100% защита интересите на клиентите при продажбата на имотите им.

              Оптималната продажба на имоти е сложен процес, изискващ различна експертиза и богат опит. При продажбата на имоти едно от най-важните условия за сключване на ефективна сделка е да имате на своя страна партньор, който да защитава интересите ви и да работи целенасочено за тяхното качествено удовлетворяване. Ето защо BROKER360 функционира като екипна експертна структура с широк обхват, в която за вас през целия процес на продажба на имоти работят множество професионалисти с богат опит и доказана работна дейност, които да ви гарантира сигурност и спокойствие. Те са специализирани да ви съдействат в следните сфери:

1. Експерти зад кадър

– Анализ;

– Оценка;

– Вещно, облигационно и търговско право;

– Счетоводство;

– Финанси;

– Строителство;

– Управление на недвижимата собственост.

2. Експерти на първа линия

– VR/360° интерактивна продукция;

– Маркетинг и реклама;

– Copywrite;

– Убеждаване и влияние в преговорните процеси;

– Интериорен дизайн.

BROKER360 И КУПУВАНЕТО НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ

Придобиването на недвижима собственост също е изключително сложен процес, обвързан с редица етапи, които могат да се превърнат в трудности за купувача. В не малко случаи при кредитиране той е придружен с дългосрочно финансово обвързване и планиране в перспектива. От това, как ще бъде реализиран този процес, до голяма степен зависи бъдещото ви финансово благосъстояние.

              Затова, когато се интересувате от покупка на недвижима собственост, е редно да се доверите на ценен съюзник, който качествено ще ви запознае с възможните рискове и вие ще имате сигурността, че получавате всичката налична информация за недвижимата собственост, която придобивате. Ако изберете стандарта BROKER360, вие ще имате на своя страна точно такъв екип, за когото най-важно е доверието на клиентите и сигурността в съвместната работа.

broker360
broker360

ОТДАВАНЕТО ПОД НАЕМ И BROKER360

Отдаването под наем е комплексен процес, който включва следните дейности:

– Консултация;

– Документация;

– Оценка;

– Анализ;

– Стратегия за оптимална реализация;

– Реклама и web комуникация;

– Преговори;

– Договаряне;

– Разплащане.

              Всички тези дейности в процеса на отдаване под наем могат да предизвикат редица трудности и да отнемат много от времето ви. Много хора в днешно време подценяват необходимостта от прецизна информираност и плавно протичане на всеки отделен етап. Правилното протичане на процеса по отдаване под наем обаче ви гарантира покритие на оптимистичните ви очаквания, спокойствие и сигурност. BROKER360 е насреща да ви съдейства с отдаването под наем, улеснявайки процеса и адаптирайки на едно място голяма част от дейностите по него към вашия личен график и към желанията ви.

НАЕМАНЕТО НА ИМОТИ И BROKER360

Наемането на апартаменти е не по-малко комплексен процес, който включва следните дейности:

– Запознаване с целите и потребностите на клиента;

– Консултация за наемане на апартаменти;

– План за подбор на имоти, отговарящи на минимум 70% от заложените критерии;

– Логистика по осъществяване на огледи в удобно за вас време;

– Анализ на подходящите обекти;

– Договаряне;

– Разплащане.

              Наемането на апартаменти може да се окаже сложно не само заради последователните етапи на протичането му, а и заради сблъсъка на очакванията и реалността. То обаче може да се окаже и много по-адаптивен и лек процес, ако разполагате с пълната налична информация за даден имот. Визуалната информация и техническите параметри, с които BROKER360 може да ви запознае, ще ви дадат една солидна и достатъчна база за вземане на най-доброто решение за вас.

ОЦЕНКАТА НА НЕДВИЖИМ ИМОТ И BROKER360

Оценката на недвижим имот е дейност, която обхваща :

– Запознаване с целите на оценката;

– Запознаване с имота;

– Анализ на моментното пазарно състояние;

– Анализ на правния статут на имота;

– Прогнозна оценка – консервативна, реалистична, песимистична.

              Оценката на недвижимия имот цели придобиване на реалистична представа за всяка част от процеса по покупка или продажба на недвижима собственост. Правилното боравене с информацията ви гарантира сигурност, обективност, реалистични очаквания, адекватна преценка за стойността на имота и състоянието на пазара. Ето защо оценката на недвижим имот е често предпочитана опция от множество купувачи с акцент върху увеличаване броя на отдаващите. Оценката на недвижим имот е крачка към успешното сключване на сделка, а BROKER360 е насреща да съдейства с качествено запознаване в детайли с процеса .

broker360
broker360

ПАЗАРНИТЕ ПРОУЧВАНИЯ И BROKER360

              Пазарното проучване преминава през различни етапи, които довеждат до познаване на пазара и изграждане на реалистична оценка на текущо състояние, приоритети и рискове. Да вземем един примерен сценарий за необходимостта от провеждане на пазарно проучване в реална среда:

Казус: Закупуване на терен в град София с цел реализация на инвестиционен проект – смесена многофункционална сграда с минимално РЗП 10 000 кв.м. и годишна доходност от 7%.

Решение: В конкретния случай пазарното проучване включва следните комплексни дейности:

– Определяне параметрите на терена за постигане на желаната доходност;

– Първично проучване на възможните терени;

– Селекция на база задълбочено проучване;

– Макроикономически прогнозен пазарен анализ;

– Бюджетиране;

– Финансиране;

– План за реализация;

– Оценка на риска.

              Не се тревожете, ако имате неясноти. BROKER360 ще ви съдейства да преминете през целия процес информирани и подготвени.

broker360

Така работи BROKER360 – един съвременен стандарт, който ви гарантира успех, сигурност и спокойствие при сделките с недвижими имоти. Надяваме се тази статия да ви е била полезна! Екипът на BROKER360 е насреща да ви съдейства по всяко време!

Посетете нашия сайт www.broker360.bg

Прочетете още:

РЕАЛИСТИЧНИЯТ (П)ОГЛЕД С BROKER360

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ – „СИМЕОНОВО“

КЪЩИ: ЛЮБОПИТНАТА ИСТОРИЯ ЧАСТ 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *